Share

 • Nationality

  Hungary

 • Languages

  Hungarian, English

 • Meeting Type

  Face-to-face / Virtual

 • ICF Certification

  Associate Certified Coach

 • Provides Invoice

No credit card required when booking a free session. For paid sessions, you will not be charged unless the coach confirms the booking. The amount is transferred to the coach entirely only after all sessions are conducted successfully. Your payment details are never stored on our platform.

Coaching

ICF Certification
 • Associate Certified Coach
 • Invoicing
 • Provides Invoice
 • Meeting Type
  • Face-to-face
  • Virtual

  Packages

  Bevezető csomag - Setting / Reaching Goals, Executive Presence, Leadership Through Coaching, Change Management, Career Management

  1 session, 0h 30

  A coach és ügyfél első találkozása, a feladatokkal való ismerkedés

  Megoldás kozpontú coaching - Setting / Reaching Goals, Leadership Through Coaching, Change Management, Career Management, Sports Coaching, Thinking Partner, Strategic Thinking

  6 sessions, 1h 00 each

  Az előttünk álló feladatokra gyors és frappáns megoldások kínálkoznak és ezeket elő kell "varázsolnod" magadból. Hol és hogyan induljunk el? Nézzünk körbe együtt a lehetőségek tárházában! A foglalkozások során a LEAN módszerekkel ismerkedünk meg és megvizsgáljuk hol és milyen módon tudjuk az eszközeit alkalmazni (5S, +QDCI, TPM, workshop-ok szervezése, standardizálás, VSM, SMED, RFT, JIT, stb) A módszerek átvételét a célterület igényeire szabva, meg lehet teremteni egy olyan környezetet, ahol a jobbnak és hatékonyabbnak lehet lenni mint korábban. Ezáltal a piaci kihívásoknak rugalmasabban meg lehet felelni.

  Stressz kezelő coaching - Burnout / Stress Management

  6 sessions, 1h 00 each

  A Stressz Coachinggal azért kezdtem el foglalkozni, mert a stressz egyre intenzívebben van jelen a mindennapjainkban. Sokszor keseríti meg életünket. Az elmúlt években szorosan átéltem az általa okozott kellemetlenségeket: feszültség a gyerekek továbbtanulása, szakmailag döntések , kiközösítések, stb miatt. Rájöttem, hogy ezeket a feszültségeket kezelve újból a nyugalom és a magabiztosság területére tudok visszatérni. Büszke vagyok rá, hogy a sok méltatlan helyzet ellenére sikerült a családot összetartani, a gyerekek sikeresek, képezhettem magam és segítségére lehetek mindazoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek. Tudom, hogy a mai rohanó világban egyre többen szembesülnek a kihívások sokaságával. Ez része életünknek. Kikerülni nem tudjuk, de szelídíteni igen. Saját tapasztalatomat tudom példaként felhozni, hogy megéri végig menni az úton, kihasználva és felhasználva a stressz jótékony hatásait.
  A stressz a mindennapi élet része. Kikerülni nem lehet, de megszelídíteni, csökkenteni igen. Így, a holnap a ma ajándéka lesz.

  Meeting points

  Virtual sessions:
  • Zoom
  • Skype
  • FaceTime
  Face-to-face sessions:
  • Meets clients in a public place
  • Meets clients in an exact address
  Meeting notes/remarks

  -

  Coaching speciality details

  Kérdéseimmel támogatlak, hogy megtaláld megoldásaidat életed kérdéseire. Gondolatébresztő, kreatív beszélgetésünk arra inspirál, hogy a legtöbbet, legjobbat hozd ki önmagadból. Beszélgessünk, ha: -kihívás vagy változás előtt állsz -feszült helyzetben vagy -nehéz döntésekkel kell megbírkóznod -élethelyzeted változás előtt áll -nagy terveket szeretnél megvalósítani -életed következő szakaszát terveznéd meg

  About me

  About me

  ICF által akreditál ACC Coach Life Coaching és Solution Focus területeken. A gondolatébresztő, kreatív beszélgetés során, azzal tudlak támogatlak, hogy a legtöbbet, legjobbat hozd ki önmagadból. Beszélgessünk, ha: -kihívás vagy változás előtt állsz -feszült helyzetben vagy -nehéz döntésekkel kell megbírkóznod -élethelyzeted változás előtt áll -nagy terveket szeretnél megvalósítani -életed következő szakaszát terveznéd meg! ICF ACC acredited in Life Coaching and Solution Focus Coaching As an certified one I would like to support who would like to make the next steps in their life. Lets talk in a creativ, supportiv atmosphere, to have the best wake-up ideas.

  Coaching method / approach

  Stressz Coachinggal foglalkozom magába foglalva a Life Coaching és a Solution Focus Coaching-ot. A utóbbi kettő mellé a Stressz Coachinggal azért kezdtem el foglalkozni, mert egyre intenzívebben van jelen a mindennapjainkban. Sokszor keseríti meg életünket. Az elmúlt években szorosan átéltem az általa okozott kellemetlenségeket: feszültség a gyerekek továbbtanulása miatt, szakmailag vakvágányra tereltek, tiszteletlenségek sorozata ért, kiközösítettek, stb. Rájöttem, hogy ezeket a feszültségeket kezelve újból a nyugalom és a magabiztosság területére tudok visszatérni. Büszke vagyok rá, hogy a sok méltatlan helyzet ellenére sikerült a családot összetartani, a gyerekek sikeresek, képezhettem magam és segítségére lehetek mindazoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek. Tudom, hogy a mai rohanó világban egyre többen szembesülnek a kihívások sokaságával. Ez része életünknek. Kikerülni nem tudjuk, de szelídíteni igen. Egy hosszú folyamat, de saját tapasztalatomat tudom példaként felhozni, hogy megéri végig menni az úton. A végén az lesz, amit mi szeretnénk, kihasználva és felhasználva a stressz jótékony hatásait. LIFE COACHING során az alapokat kell megtalálni. Az alapok az egyénekben vannak. Megismerve az egyéneket, a feladataikat, tudunk tovább lépni ezek megoldására. Első sorban egyéni beszélgetésekkel támogatlak, hogy a számodra leginkább megfelelő döntést hozd meg. Ne feledd, a megoldás ott van benned. SOLUTION FOCUS COACHING-ban a megoldásokat keresük olyan kérdésekre, amelyek lehetnek szakmai, vagy magánéleti jellegűek. A megoldásra, a következő lépés megfogalmazására koncentrálunk, hiszen ez a fontos, bárhogyan is alakult ki az adott helyzet. Használjuk a LEAN módszereket, beépítjük a napi feladatok közé. Egyéni és kis csoportos beszélgetés során is alkalmazom.

  Notes / Remarks

  Szeretettel ajánlom figyelmedbe honlapom: www. coachingzsuzsaval.webnode.hu

  Qualifications

  ACC
  • Institute / Certifying body: ICF
  • Date acquired: March 1, 2018
  Mindfullness
  • Institute / Certifying body: CHN
  • Date acquired: March 10, 2017
  Coach Training
  • Institute / Certifying body: MMS Woldwide Institute, BV
  • Date acquired: June 1, 2016

  Testimonials (0)